Cautare

223 de rezultate pentru "ahmed quffa sani quffa arestati" (3.56 secunde)
Reprezentantii DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova au explicat ca gruparea condusa de Mafiotul a obtinut din camatarie peste un milion de euro, insa, in cazul in care camatarii vor fi arestati, se asteapta ca alte zeci de victime ale lor sa prinda curaj si sa dea declaratii despre cele intamplate.
O parte dintre cei implicati au fost arestati preventiv pentru evaziune fiscala, iar incetul cu incetul fabricile si-au incetat activitatea.
Ies la iveala noi informatii din dosarul in care fratii milionari Andrew si Tristan Tate au fost arestati pentru trafic de persoane.
Prejudiciul, in valoare de 7336,1 lei, a fost recuperat in proportie de 50% fiind restituit partii vatamate. Cercetarile sun continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu suspectii arestati in alta cauza.
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Trei gardieni de la Penitenciarul Galati au fost retinuti ieri in cazul uciderii in bataie a unui detinut, dosar in care au fost deja arestati preventiv doi gardieni, iar un inspector principal a primit interdictie de a parasi localitatea.
Fratii Tate au fost arestati in cadrul unei anchete privind traficul de persoane. Fratii Tate sunt acuzati ca ar fi ademenit mai multe femei prin "metoda loverboy".
Tranzactia s-a facut in rate, iar parintii lui au fost retinuti la inceputul saptamanii, exact cand primeau ultima transa. Ei au fost arestati preventiv pentru 29 de zile.
NICOLAE de 37 de ani, ambii din Bucuresti, cunoscuti cu antecedente penale, arestati in alta cauza, stabilind in sarcina acestora faptul ca:
UIterior, Gavrilescu si Ceausu au fost arestati preventiv printr-o hotarare a Judecatoriei Craiova, care a fost atacata insa cu recurs de cei doi tineri.
Cosmin Camen, zis Lale, Ilie Para, poreclit Elvis, Traian Vanghelie, Nicolae Stanescu, zis Boaba, Ionel Gherganu, Marcel Petrovici, Stefan Ionescu si Narcis Cita au fost arestati preventiv saptamana trecuta, in urma unei actiuni de amploare a ofiterilor BCCO Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru destructurarea a doua grupari de carderi din Craiova.
Mai multe persoane au fost apoi conduse la sediul DIICOT Craiova, unde, in urma audierilor, sase dintre suspecti au fost retinuti prin ordonanta emisa de procuror, iar ulterior arestati de Tribunalul Dolj.
Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta emisa de procurori, iar pe 12 noiembrie au fost arestati preventiv de Tribunalul Dolj, pentru 29 de zile, sub acuzatia de trafic de droguri de risc.
Date noi din dosarul fratilor britanici Andrew si Tristan Tate, arestati la finalul anului trecut pentru trafic de persoane si criminalitate organizata.
Conform unor surse, doi dintre membri au fost arestati si pentru restul 4 urmeaza sa fie stabilite masurile legale
Sase cetateni straini au fost arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce comercializau droguri la un festival care se desfasoara la Mamaia, informeaza un comunicat transmis sambata de DIICOT.
Sase suspecti au fost deja arestati. Acestia intentionau sa plaseze pe bani grei substante periculoase, unele chiar la preturi de 500 de euro gramul.
Aproape o mie de oameni au fost arestati in Pakistan, in protestele ample care au urmat retinerii si inculparii fostului premier, Imran Khan.
180 de oameni au fost arestati in urma protestelor violente din Franta Macron: Violenta protestatarilor nu poate fi justificata Mama tanarului de 17 ani omorat de politie a condus manifestatia
Alaturi de el au mai fost arestati si doi traficanti de droguri. Toti trei sunt acuzati de detinere si trafic de droguri de mare risc.
google-analytics.com